Hääletus parima noorteraamatu valimiseks 22. märts 2021

Märjamaa VRK / Kirjuta esimene kommentaar

Tallinna Keskraamatukogu korraldab 14. aprillil koostöös Eesti Noortekirjanduse Ühinguga noortekirjanduse päeva „Noor loeb“. Päeva toimumisaja oleme seostanud raamatu „Nullpunkt” väljaandmisega ning plaanis on see muuta iga-aastaseks traditsiooniks.

Päeva raames anname auhinna möödunud aastal Tallinna Keskraamatukogust kõige enam laenatud Eesti kirjaniku noorteraamatule. Seostame auhinna Margus Karu mälestusega ja anname välja  Margus Karu auhinna. See aitab hoida pildil olulist teost Eesti noortekirjanduses ja armastatud autorit meeles pidada. Lisaks on nimelised kirjandusauhinnad maailmas väga levinud, Eesti noortekirjanduses neid napib.

Plaanime anda välja ka teise, noorte hääletusel põhineva auhinna. Noored saavad anda oma hääle raamatule, mis oli nende arvates möödunud aasta parim noortekas. Hääletuse võitnud teose autor saab „Noor Loeb!” auhinna (https://keskraamatukogu.ee/noor-loeb-milline-on-2020-aasta-parim-noorteromaan/). Palume teil jagada seda infot ka oma noortele lugejatele ja kutsuda ka neid üles 31. märtsini oma lemmiku poolt hääletama!


Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: