Raamatukogupäevad 2017 18. oktoober 2017

Märjamaa VRK / Kirjuta esimene kommentaar

Üle-eestilised raamatukogupäevad „Kohtume raamatukogus“ saavad teoks traditsiooniliselt 20.-30. oktoobril. Nende päevade raames on kõigis raamatukogudes palju erinevaid tegemisi ja kohtumisi, seega  kujuneb raamatukogupäevade periood tavaliselt kümnest päevast pikemaks. 
Märjamaa valla raamatukogud pakuvad raamatukogupäevade raames samuti erinevaid üritusi ja kohtumisi oma lugejatele ja külastajatele. Valla raamatukogudes toimuvad ettelugemispäevad, saab vaadata mitmesuguseid huvitavaid väljapanekuid, näituseid, korraldatakse muinasjutuhommikuid,raamatukogutunde, viktoriine, kohtutakse kirjanikega ja teiste tuntud inimestega ning ei puudu selgi korral üllatusteenindajad.

Sel aastal said raamatukogupäevade üritused alguse  juba 13. oktoobril, kui toimus ettelugemise võistlus 4. klasside õpilastel. Märjamaa Gümnaasiumist osales võistlusel 13 tublit ettelugejat, maakondlikule võistlusele läksid Märjamaa valda esindama Leen Burmeister ja Georg Lauri. 

Kõiki huvilisi ootame Märjamaa raamatukokku 19. oktoobril kell 17.30 kohtuma toitumisteadlase, Tallinna Tehnikaülikooli professori Raivo Vokiga, kes räägib toidust nii- ja naamoodi.

Kohtumised kirjanikega on tavapärased üritused raamatukogupäevade raames. Märjamaa raamatukogus  kohtus noorte lugejatega noorsookirjanik Reeli Reinaus (18.10), kohtumine kirjanik Elme Väljastega toimub 26.oktoobril kell 17.30, 1. ja 2. klassi õpilastele tuleb 1. novembril oma uut raamatut tutvustama Pille Matt ning 8. novembril kell 14.20 ootab huvilisi kohtumisele reisimees ja kirjanik Marko Kaldur. Varbola haruraamatukogus on lastel võimalik kokku saada ja ühiselt luua raamat koos lastekirjaniku ja kunstniku Margit Salustega (kuupäev täpsustamisel).

Käesoleval sügisel toimub taas traditsiooniline üle-eestiline kirjanike tuur „Eesti kirjanikud Eesti raamatukogudes“. Tuuril, mis jõuab Märjamaa raamatukokku 7. novembril kell 17.00, osalevad seekord Vladislav Koržets, Veronika Kivisilla ja Jürgen Rooste. Kõik huvilised on oodatud üritustest osa saama!

Kohtumiseni raamatukogus!


Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: