Üleriigilised raamatukogupäevad avatakse meie vallas 19. oktoober 2022

Märjamaa VRK / Kirjuta esimene kommentaar

20. oktoobril algavad igal sügisel kümme päeva kestvad raamatukogupäevad "Kohtume raamatukogus". Seekord avatakse need Märjamaal.

"Iga kord on raamatukogupäevade avamine Eesti eri paigas. Seekord siis Märjamaal, kus rahvamajas on sajakonna osavõtja mahutamiseks piisavalt suur saal," kommenteeris kohavalikut Kivi-Vigala raamatukogu juhatav Meili Andreller, kes kuulub Eesti Raamatukoguhoidjate Ühingu (ERÜ) juhatusse.
Avasõnad lausub ERÜ juhatuse esimees Tuuliki Tõeste. Kõnelevad kultuuriminister Piret Hartmann ja Märjamaa vallavanem Meelis Välis. Muusikaliste vahepaladega esineb Vana-Vigala Põhikooli õpilane Marten Kaljas. Järgnevate ettekannete üks teema on tõde ja õigus infoajastul. Raamatukogude lõimijatena räägivad Eesti eri piirkondade raamatukogutöötajad. Üks aja märke on raamatukogud ja sõjapõgenikud. Jutuks tuleb kohalike dialoog kohalikus raamatukogus.
Tutvustatakse käimasoleva raamatukogude aasta ettevõtmisi. Päeva lõpetab kirjanduse tundmise võistlus. Soovijad saavad tutvuda ka Märjamaa raamatukoguga.

Reet Saar

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: